Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Van klacht naar kracht

August 21, 2019

Gedrag en patronen van mensen vind ik interessant. En wat mij vooral boeit is dat er vaak op simpele wijze een oplossing kan zijn. De voeten helpen jouw weer in contact te komen met jezelf.
Middels de voeten loods ik mensen door hun eigen lichaam. En omdat je dan weer de signalen leert herkennen en de vertaling van het lijf gaat begrijpen. Kan je beter patronen doorbreken.

 

Als voetreflex therapeut en geef ik ook lichamelijke bewegingsadvies. Mensen staan er niet altijd bij stil hoe het lijf met een simpele beweging of hulpmiddel zoals een andere kruk of sta-op-stoel meer gemak en comfort in het dagelijkse leven kan geven. Waardoor het lijf makkelijker beweegt en vanuit rust kan reageren.

 

De processen van het het lichaam en de geest zijn geweldig. En vooral op deze natuurlijke manier van Voetreflex kan je zoveel impuls geven.

 

Mensen komen bij mij terecht veelal omdat ze zich in het reguliere circuit niet begrepen voelen. Omdat het onverklaarbare verhalen zijn.Te weinig tijd en aandacht gaat uit naar de oorzaak. Er is vaak een dieper gelegen behoefte. En de vertaling van het lijf.

 

Het lichaam vertelt je zoveel, het is het omzetten naar de dagelijkse praktijk en wat je kan doen waar ik de mensen bij help. Voetreflex en bewegingsadvies brengt lichaam en geest in beweging.

 

Soms wordt het dagelijkse bestaan van zo verstoort, dat er op het werk en binnen het gezin problemen veroorzaakt. En hierdoor kom je in een neerwaartse cirkel terecht. En de spanning bouwt zich op.

Dit kan al eerder worden voorkomen door bijvoorbeeld onderhoud door preventieve ontspannende voetreflex.

 

Is er al verdere problematiek dan dan je ook kiezen voor een kort traject van 3 maanden. Waarbij je van "Klacht naar kracht" wordt geholpen. Het is een combinatie van voetreflex met coaching en persoonlijke aandacht. In tijd en rust om zo weer in opbouw te komen.

 

Alles in het leven draait om gevoel. Welk gevoel heb je ergens bij. En hoe kan je jouw lichaam en geest resetten, naar wat jij wel wilt? Hoe wil jij je voelen en wat heb jij daarvoor nodig?

 

Lees op mijn site 

Dus ken jij of weet jij iemand die met onverklaarbare klachten in het lijf rondloopt.  Fysieke spanning ervaart, klachten heeft aan benen en voet voeten, rusteloosheid ervaart of wellicht verstoorde dagelijkse ervaringen heeft.

Geef ze eens de kans om kennis te maken met voetreflex therapie en bewegingsadvies.

 

 

 

Please reload

Volg ons