Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Goed Nieuws! Galileistraat 67, Heerhugowaard

July 2, 2019

Vanaf 1 juli 2019 kan ik je ontvangen op de Galileistraat 67 in Heerhugowaard.

Mooi gebouw in de industriële stijl. Rustig en vooral veel licht.

 

Afgelopen jaren heb ik aardig wat omzwervingen gemaakt qua locatie en veel cliënten zijn met me mee gegaan.  Hier ben ik zeker dankbaar voor.

 

Nu rust voor een lange termijn.

Mijn praktijk bevind zich op de tweede verdieping. En is met de trap te bereiken. Verder is het makkelijk te bereiken per auto en per fiets. De auto is gratis te parkeren voor de deur.

Het verzamel gebouw ligt op de route richting restaurant Babylon, in het gebouw van Grondbalans.

 


Voetreflex-massage is waar ik heel blij van word en merk dat het veel impact heeft op mensen. Er worden processen in het lichaam en de geest opgang gezet, doordat de impulsen het zelfhelend vermogen aanspreken.
Ik behandel vanuit een holistische visie. En geloof dat lichaam en geest en de bijbehorende energie als vanzelfsprekend met elkaar samenwerken.

 

 

Tevens geef ik benen-massage, Hand en Arm-massage,  Hara-massage en Accesbars.

Klik hier om de diverse massage uitgebreid te lezen.

 

 

 

 

Zechsal Magnesiumzout

 

Gebruik van Zechsal pure magnesiumzout in mijn praktijk, het is aangetoond is dat mensen baat hebben bij extra toevoeging van magnesium in het dagelijks leven. Onder andere helpend bij verkramping, betere doorstroming van de aderen, ook bij gewrichts- en/of spierklachten en erge vermoeidheid van het lijf.

En inzetbaar bij periodes van Stress.  Helpt het om via voetenbaden met Magnesiumvlokken, crème of Magnesium-olie of gel. Het magnesiumgehalte op te hogen. De opname via de huid is namelijk hoger en vriendelijker voor het lijf dan de inname via het spijsverteringsstelsel.

Klik hier voor meer informatie over Zechsal.

 

Resultaten
Afgelopen jaar heb ik met verschillende mensen mooie resultaten behaald.

Middels klachten behandelingen voor huidaandoeningen,  hormonale klachten, slapeloosheid, buikklachten, hoofdpijn, spierklachten en stressklachten. Soms in combinatie met coaching traject.

Het mooi is dat ik als meerwaarde bewegingsadvies kan geven en met kleine simpele oefeningen, die makkelijk in de dagelijkse praktijk van het leven toepasbaar zijn. 

 

Coaching in 3 maanden.

Wanneer je het gevoel hebt dat jij jezelf op een andere manier wilt neerzetten in het leven, dan kan ik je ondersteunen via Voetreflex-massage en coaching. Een andere situatie creëer je door eerst ruimte te maken via ontspanning. Erkennen dat er bepaalde zaken in het leven spelen.

Verandering breng je te weeg door vanuit je chaos naar de voor jouw passende orde te gaan.

Dit ga je stap voor stap aan en door vallen en opstaan en vooral te gaan proberen je angsten om te zetten naar kracht. Met hierbij hulp verkregen door je nieuwe inzichten.

Samen gaan we dat pad op om in drie maanden een ander doel te behalen. Het werkt echt als jij dat wil en gecommitteerd bent aan jezelf. Wil je meer informatie klik hier

 

 

Workshop: Blije voeten Toid

Kijk wat is er leuker dan puur geluk samen te verbinden. Een leuke avond bij mij op de locatie waar ik een extra ruimte heb om samen met je vriendinnen, vrienden, zussen of andere leuke mensen. Lol te hebben en een leuke workshop over je voeten te volgen. Het een en ander te leren over voetreflex en je eigen voeten. En elkaar te kunnen behandelen. En nog meer mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

 

Leuk dat je mijn blog even gelezen hebt en graag ontmoet ik jou in mijn nieuwe praktijk op de Galileistraat 67 in Heerhugowaard.

Mijn telefoonnummer is 06-51425098 of mail: dehartelijkevoet@gmail.com

 

Overigens voor mensen die slecht ter been zijn, kom ik nog steeds bij jou aan huis.

 

Met Hartelijke groet, Eugenie ten Veen

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Volg ons