Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

6 April 2019

March 11, 2019

Op 6 April 2019 organiseer ik het evenement: Leer leven vanuit ontspanning.

Voor mezelf is dit heel belangrijk om te doen in mijn leven. Maar er heerst een soort taboe op het voor jezelf kiezen. Maar niets is minder waar. Je bent verplicht aan jezelf en aan anderen om eerst voor jezelf te kiezen. Als je niet goed voor jezelf zorgt kan je namelijk ook niet voor een ander zorgen. Dit weten we allemaal als geen ander. Maar er is een verschil.

Iedereen zegt het te weten. Ik moet voor mezelf zorgen. Maar het doen en vooral het hoe en het volhouden en opnieuw je leven inrichten en van alles wat er bij komt kijken. Dit maakt het vaak zo moeilijk. Je wordt van je koers getrokken door werk, mensen om je heen allerlei omstandigheden.

Soms frustrerend en het maakt je wel eens echt kwaad en hoe ga je hier dan weer mee om. Je wilt een ander ook niet kwetsen. En toch moet er radicaal een ander koers gezet worden. Je gaat soms ten onder aan de dingen en de verlangens van anderen. Te druk, te veel. Tijdens mijn Burn out een constatering van mijn Fybromyalgie een scheiding en onvoldoende inkomstenbron om 4 kinderen te voeden. Heb ik mezelf echt bijeen geraapt, ben mezelf gaan trainen en heb om hulp gevraagd. allemaal zaken in het leven waar ik ook doorheen moest. En diep ben gegaan. Zeker geen pretje.

maar 1 ding is zeker rotsvast. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. En ik ga ervoor. Helemaal!

Mindset is zo belangrijk. En vertrouwen een tomeloos vertrouwen vooral in jezelf, dat je het wel kan, ook al maak je soms misstappen of voelt dat zo. Weet je, het mag ook gewoon allemaal.

Je leert jezelf lief te hebben anders kan je dat ook niet meer geven. Want als jij je niet goed voelt, is jezelf leuk vinden wel een ding. Maar ook daar kan verandering in komen.

Daarom is het leren leven vanuit ontspanning zo belangrijk. Je gaat zaken inzien, je deelt met anderen, door een ander zijn verhaal heb je herkenning en kan je er iets mee gaan doen. Je krijgt handvatten om makkelijk toe te passen. Zeer waardevol voor nu en in de toekomst.

Een waardevolle investering en een ommezwaai in je leven waar je wat mee kan.

Maar vanuit de ontspanning komt de ruimte en het besef. Ook ik dacht vaak dat ik het allemaal alleen moest doen. Niets is minder waar. Als je deelt dan zal je merken dat er echt wel oprechte mensen in de buitenwereld zijn. 

Omdat ik het heel belangrijk vind om onder de aandacht te brengen dat het leven vanuit ontspanning zoveel leuker is en mooier maakt. Heb ik dit evenement op zaterdag 6 April in het mooie Schoorl samen met andere professionals georganiseerd

Namelijk Natuurcoach Esther Boer, voedingsconsulent Saskia van Poppel en Yin Yoga docent Joyce Mol. Zelf verzorg ik deze dag het onderdeel: Hoe leer ik wat ik nodig heb. Wij professionals in ons vakgebied hebben zo ook allemaal ons levensverhaal. Lees het op facebook van de Hartelijke voet. En wij hopen ook jou of iemand die je kent die het nodig heeft te ontvangen.

Met liefdevolle en ontspannen groet, Eugenie 

 

 

 

Please reload

Volg ons