Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Lekker in je vel

September 20, 2018

Door te doen wat ik doe. Verbinden vanuit innerlijke kracht en met veel plezier. Van mijn Passie mijn werk gemaakt. Voeten en ontspannen.

Ik ben Voetreflexoloog en bewustzijnstrainer, mijn naam is Eugenie ten Veen en ben " de anti- stress specialist". Sinds december 2017 ben ik gevestigd in Het zakenstation te Heerhugowaard.

Mijn studie heb ik onlangs afgerond. En nu is het tijd om mijn bedrijf in het licht te zetten en mensen mijn professionaliteit aan te bieden. 

 

Doordat ik ooit zelf in een burn-out terecht ben gekomen. Is mijn interesse daarin vergroot geraakt. Hierbij tot de conclusie gekomen dat er bij stress meer tijd nodig is voor mensen.

Mensen willen tegenwoordig "snel helen" . Maar je komt niet zomaar en ineens in de stress. Je raakt vermoeid, fysiek en mentaal. Je voelt onverklaarbaar niet lekker in je vel., een vol hoofd en de regie van het leven heb je zelf niet meer in de hand.

En wat dan...tijdens mijn studie heb ik veel mensen mogen behandelen. En heb hierbij gezien dat mensen meer tijd nodig hebben. Het is niet alleen 1 ding wat er is. Vaak een opeenstapeling van gebeurtenissen waardoor mensen staan waar ze nu staan. Soms iet wat reddeloos. Het hoofd vol en een lijf wat van alles aangeeft.

 

Alleen wat kunnen ze er mee doen. Ik heb een nieuwe methode bedacht. Dit is een combinatie van bewustzijnstraining en voetreflex behandeling in jaartraject met 14 Sessies. Met als doel de balans te hervinden tussen lichaam en geest, persoonlijke ontwikkeling en jouw innerlijke kracht inzetten voor jezelf door stimulans van het zelfhelend vermogen. " jezelf weer lekker in je vel voelen".

Ik geloof in de kracht van de mens en een ieder heeft deze in zich. Soms zie je het even niet meer.

Mensen krijgen bij mij de oprechte tijd en aandacht die ze verdienen in een huiselijke sfeer. Ik werk 1 op 1 en je krijgt tips op maat, welke uitgaan van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Als extra bied ik ook in een klein groepje een training: "Uit je hoofd in je lijf" en als Bonus een Vip dag met voedingsadvies, mindsettraining en lichaamsoefeningen.

Waarom een Jaar? Omdat je in jaren alle last hebt opgebouwd en groei van de mens zijn tijd en rust nodig heeft om zichzelf weer te zien staan.

Wat ook nieuw is?" De lekker in je vel enquête" nieuwsgierig?
 

https://www.dehartelijkevoet.com/

 

Please reload

Volg ons