Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Mensen vinden het soms spannend.

May 9, 2018

 

Tja mensen vinden het soms best spannend.
Daar zit je dan met je voeten open en bloot in een badje met zout en je broek tot op je knieën opgestroopt. Tegen over een wild vreemde vrouw.

Die van alles weet over voeten.

En weetje dat ik het ook soms spannend vind. Ik vraag me soms wel eens af wat mensen denken. Maar al ik daar te lang bij ga stil staan zou ik mijn vak niet met zoveel plezier en passie voor de mensen kunnen uitvoeren.

 

Mensen komen via een actie, op doorverwijzing, via via of zelf puur uit nieuwsgierigheid. Het leuke is we zijn allemaal verschillende mensen en hebben dus ook allemaal onze eigenwijze voeten.

Ieder mens loopt zijn eigen pad in het leven. En hoe je dat toe nu toe gedaan hebt staat eigenlijk in je voeten geschreven.

Soms gaan mensen een verhaal vertellen en dan kijk ik naar de voeten terwijl ik bezig ben met de massage en merk ik een aantal dingen op. Of voel ik de spanning of disbalans op bepaalde punten op of onder de voeten. Zo kan ik ook gerichtere vragen stellen. Doordat ik in de loop der jaren steeds meer ervaring en kennis door studie vergaar merk ik dat ik nog meer met de energie op de desbetreffende punten kan doen.

Ook heb ik zelf een methode ontwikkeld die in 5 weken prachtige vooruitgang boekt op stress gerelateerde klachten. Het is een behandelcyclus in 5 weken direct achter elkaar.  Als je zelf open staat om de verandering aan te gaan ontstaan er mooie persoonlijke en lichamelijke ontwikkelingen.

 

Met behulp van voetreflex kan je de spanningen meer af laten vloeien. Het ondersteund en activeert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Ik besef me goed dat mensen zich letterlijk bloot geven met de voeten. Ze stellen zich ook kwetsbaar op. Ik ben dankbaar dat ik dit kan en mag doen. Mensen schamen zich soms voor hun voeten. Dan hoeft niet, ik al goed voor ze zorg dragen en voor elke voet is er een passende behandeling.

Hard  de drukpunten benaderen hoeft niet altijd. Er is bijvoorbeeld ook een metamorfose massage waarbij je indirect langs alle hormoonklieren gaat en zo ook de chakra´s in balans brengt. Dit is een massage door strijking. Heel zacht maar treed diep door. Hierbij worden ook de handen en het hoofd zacht gemasseerd. Je kan jezelf totaal overgeven en ontspannen.

 

Genoeg voor nu, Graag verwelkom ik jou bij de Hartelijke voet.

Hartelijke groet, Eugenie ten Veen

Please reload

Volg ons