Website created by Eugenie ten Veen, refreshed May 2019

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

November 12, 2019

September 29, 2019

August 21, 2019

March 20, 2019

March 11, 2019

February 6, 2019

September 20, 2018

Please reload

Recente berichten

Niet perfect is goed

July 21, 2016

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomende presentatie

November 12, 2019

Burn-out en stress zijn,  noodzakelijke onderwerpen om wat vaker bij stil te staan.

Je kunt namelijk de signalen al eerder leren te begrijpen.

 

Signalen zijn:

 

Je kunt niet alles meer onthouden en wimpelt het af met; ik heb het te druk. Terwijl de letters van teksten voor je ogen dwarrelen. Organiseren en plannen raakt in het slop. Je voelt je onrustig en weet niet waardoor dit komt.  Een gevoel hebben van……… een vol hoofd. Licht is te fel. En geluiden zijn soms amper te verdragen. Wanneer er te veel mensen zijn trek jij je terug. Verdraagzaamheid naar anderen wordt ook erg op de proef gesteld.

 

Je lichaam spreekt  boekdelen. Ff een vitamine pilletje of een paracetamol.  Er vind eigenlijk geen verandering plaats in je systeem. En de onverklaarbare klachten stapelen zich op van extreme vermoeidheid tot pijnen in het lijf die niet te herleiden zijn.

Je bent het contact verloren met jezelf en dit heeft gevolgen voor jou als persoon, maar ook voor je familie, vrienden en je werkomgeving.  Er ontstaat onbegrip, vooral naar jezelf toe en dat levert frustratie op.

 

 

Burn-out en Stress maken impact.

Er mag meer aandacht zijn voor  preventie en mandaat . Met vooral de  uitleg wat dit  met mensen doet en hoe werkgever en de persoonlijke omgeving hier op kunnen anticiperen.

Met voetreflexologie leer ik mensen weer in contact te komen met zichzelf, het lijf en de omgeving. Doordat ik met drukpunten werk op voeten en benen, stimuleer ik op een natuurlijke manier het zelf herstellend vermogen van het lichaam.


Voetreflex levert ontlading op van het lichaam  via de voeten.

Het levert op dat je de signalen kan omzetten naar kracht  voor jezelf en weet wat je lijf nodig heeft en daar naar kan gaan handelen. Met voetreflex help ik mensen van klacht naar kracht.

 

Preventie en onderhoud is een helpende factor.

Daarom bij aanschaf van een strippenkaart krijg je 1 gratis behandeling cadeau, die je weg mag geven aan iemand anders waarvan jij denkt die heeft de aandacht nodig.

 

Hartelijke groet,

 

Eugenie ten Veen

 

 

Please reload

Volg ons